ESZTÉTIKA MAKE UP PRO KLUB

Csatlakozz a több mint 100 meglévő klubtaghoz, és tökéletesítsd a tudásodat. Élő videók, how-to, közösségi sikerélmény, és minősítési lehetőség!

Valóban egyedi

ESZTÉTIKA MAKE UP PRO ECSETEK

MInden egyes ecset fejlesztésében benne van a több mint 10 éves szakmai tapasztalatom, a különböző versenyeken való részvétel, így tökéletesedtek az évek folyamán ezek az ecsetek, amelyek most már elérhetőek a Te számodra is.
1.

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ SÖRTÉK

A felhasználásnak megfelelően természetes szőrből vagy műszálból készült sörték (ahol a funkciója miatt kifejezetten erre van szükség). A szőrszálak vége nem vágva van, speciális kupákkal alakítják.

2.

KÉZZEL KÉSZÍTETT TÖKÉLETES DARABOK

Minden ecset kézzel készül, nem gépi munka, ennek – és az anyaghasználatnak – köszönető a kiváló minősége, használhatósága. Nem kommersz, gépsoron összedobált valami, minden ecset szakértő kezek által és magas minőségi mutatók szerint készül.

3.

AZ EU-BAN KÉSZÜLNEK NAGY GONDOSSÁGGAL

Az ecsetek nem Kínában készülnek, hanem az EU-ban, ezzel is tovább emelve a minőségüket. Mint a kezemből kikerült munkáknál, itt sem lehetnek kompromisszumok. Kézzel készítve, minőségi alapanyagból, Európában.