Basic Course 2019

A Basic Course egy oktató videó tananyag, amely során 6 db oktató videóhoz kapsz hozzáférést. A videók segítségével számos  alapvető elméleti és gyakorlati kérdést tisztázunk, többek között az anatómiai látásmódot, amely segítségével tisztább és tudatosabb szem sminket tudsz elkészíteni. Szemöldök formázása, mélyítő vonal felismerése és szerepe, a helyes irányok, és a megfelelő ecsetek, amely segítségével tökéletes sminket tudsz készíteni a Beauty kategórián belül, természetesen mindez gyakorlati példákon keresztül is bemutatva modell segítségével.

TOVÁBB A WORKSHOPRA

Wedding Course 2019

Ezen a videós tanfolyamon megmutatom neked, hogy mik azok a Menyasszonyi smink típusok amiket a VENDÉGKÖRBE be tudtok építeni. Melyek azok a szempontok amik elengedhetetlenek ebben a csodálatos és felelősségteljes kategóriában. Ezekben az oktatóvideókban minden fontos kérdésre választ fogtok kapni, de amire még kitérek a technikai kivitelezésen túl, az az, hogy hogyan is kommunikáld le a fontos részleteket!

Pl.: PRÓBASMINK, ha a szalonban fogadod, vagy ha kimész külső helyszínre mi az amit mindenképp tudnia kell, ha külső helyszín, akkor a TE munkaterületed minek kell hogy mindenképp megfeleljen, és még sok hasznos dolog amit ebből a 2 oktatóvideóból megtudhattok.

TOVÁBB A WORKSHOPRA