6 db oktatóvideó egy csomagban! 🙂

+ egy 1 napos személyes Workshop ajándékba 55 000 Ft értékben!

IGEN, SZERETNÉM A BASIC COURSE ELŐFIZETÉST!
MEGNÉZEM A TRAILEREKET!

1.videó trailer

A 6 videóból álló oktatásom első része az anatómiai látásmódra épül. Azon belül az arc arányai szemből. Az arcon lévő fénypontok és kontúrok tényleges és pontos meghatározása, ami elengedhetetlen a későbbi munkánk során, továbbá a szem pontos felosztása, annak színmélységének, fénypontjainak és az átmenet határozott felismerése, szerepük az elkészített szemfestések során.

Ennek a célja, a minél tisztább és tudatosabb szem sminkek elkészítése, a szemöldök kialakításának az alapjai.

Ebben a részben ezeket ábrán és rajzokon szemléltetem, amit a 2. leckében gyakorlatban, modell segítségével be is mutatok Neked!

2.videó trailer

Az első lecke elméletének, a gyakorlati bemutatóját tartalmazza ez a videó. Arckontúrok pontos elhelyezése, fénypontok megfelelő kiemelése. Ceruzatechnikával elkészített Nappali smink az előző anyagban megszerzett elméleti tudásunknak megfelelően.

Tökéletesen kidolgozott és felépített Alapozás a gyakorlatban. Anyagok meg ismerése, a textúrák helyes felépítése a megfelelő mozdulatok bemutatásával, és az ehhez szükséges ecsetek kiválasztása.

Szemöldök formázás. Tehát összegezve: ebben a leckében megtanulsz tökéletesen alapozni, és Ceruzatechnikával elkészíteni egy Hordható Nappali sminket. amit már alkalmazni is tudsz Szalon sminkjeidben, vendégkörödben.

3.videó trailer

Az Arc és a Szem részeinek pontos felismerése, és azoknak a helyes meghatározása.

MÉLYÍTŐ VONAL felismerése annak szerepe a sminkjeink elkészítésénél.

Ebben a leckében ábrák segítségével, pontokban szedve bemutatom Neked az arc és a szem számunkra fontos részeit, amiket munkánk során minden alkalommal érintünk.

4.videó trailer

Ábrán szemléltetem a szem számunkra fontos részeivel (amit az előző leckében megtanultunk), hogy sminkjeink során mik a helyes IRÁNYOK.

Tehát, hogy mikor milyen irányban és milyen mozdulattal építjük fel magát a szemsminket Beauty kategórián belül.

A külső szemhéj színmélységének pontos meghatározása az adott arc figyelembevételével.

Ceruzatechnikával elkészített sminkemen bemutatom nektek az előzőekben megismert elméleti anyagot, ahol fő szempont a megfelelő IRÁNYOK alkalmazása.

Még mindig hangsúlyozva számotokra a MÉLYÍTŐVONAL alatti és feletti részeken történő kidolgozást. Az első sminkünkhöz képest itt már erőteljesebben fogom szemléltetni számotokra hogy, hogyan is kell kialakítani a helyes formát.

Szalonsminkek elkészítésénél, továbbá elengedhetetlen tudás a ráépítő technikáknál a későbbiekben, ha majd szeretnéd magad tovább képeztetni a Látvány sminkek világában.

Szerintem ez a legfontosabb anyag a 6 részből álló alapoktatásomnak, ezért kérlek Téged hogy ehhez mindig kipihenten fogj hozzá, a maximális elsajátítás érdekében.

5.videó trailer

16 darabból álló PROFESSZIONÁLIS Ecsetkészletem használatának bemutatása.

Mikor? Mire? és Hogyan? használjuk az ecseteket a gyakorlati munkánk során.

„Mindig akkora ecsetet használj , amekkora ecsettel az adott területre könnyen oda tudsz férni”

6.videó trailer

Egyesítem az eddig tanultakat és egy KEVERT technikával elkészített sminkel ezt be is mutatom Neked.

( Kevert technika:A szem sminknél a zsíros textúráimhoz 2 különböző anyagot választottam. Ebben az esetben ez egy Gél és egy ceruza volt.)

Részletes, tökéletes alapozás

A szemsminket Gél és ceruza használatával készítem el a megfelelő RÉSZEK és IRÁNYOK ismételt hangsúlyozásával. Mikro pigmentekkel fixálom csillogásuk által egy kicsit látványosabb hatást érjek el.

Szemöldök formázás- Szájkontúr elkészítése, egységesítése, átmenet készítése, majd egy sötét tónusú mattra száradó rúzzsal való kitöltése.

1 napos workshop ajándékba, amelynek az értéke 55 000 Ft.

A workshop időpontját telefonon fogjuk leegyeztetni, lehetséges helyszín Budapest vagy Hódmezővásárhely.

Az ajándék workshop a 2020.03.01 és 2020.03.31 között leadott és kifizetett Basic Course előfizetések mellé jár!

Magyarországról rendelek
Más országból rendelek

FONTOS: ha külföldről rendelsz, akkor euróban tudsz fizetni, és úgy is kell megrendelned. Csak abban a pénznemben lehet kifizetni az előfizetés árát, amilyenben a megrendelés történt, ellenkező esetben nem tudom teljesíteni a megrendelést!